123
Από την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όπου έκανε τις σχετικές δηλώσεις για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών | ΥouTube/ΕΡΤ

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Ερχονται εξελίξεις, η υπόθεση θα τελειώσει»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 13:55
Από την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όπου έκανε τις σχετικές δηλώσεις για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών
|ΥouTube/ΕΡΤ

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Ερχονται εξελίξεις, η υπόθεση θα τελειώσει»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 13:55

Εξελίξεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας, στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, προανήγγειλε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάντε λίγη υπομονή και στο τέλος θα φανεί ότι η αστυνομία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, οι έμπειροι αξιωματικοί θα τη διαλευκάνουν και δεν θα πιεστούν από κανέναν, ξεκαθάρισε, για να προσθέσει:

«Μεθοδικά υπάρχουν δύο έρευνες, μία από το Ανθρωποκτονιών και μία από την άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών που θα βγάλουν ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα θα το πάρουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί και θα υπάρχουν εξελίξεις».

«Οταν καλείται το Ανθρωποκτονιών σε μια υπόθεση, η υπόθεση αυτή τελειώνει», κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...