177
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / IntimeNews

Οικονόμου για Τσίπρα: Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2022, 14:33
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / IntimeNews

Οικονόμου για Τσίπρα: Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2022, 14:33

Περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τις δηλώσεις του να φέρνουν αντιδράσεις από την κυβέρνηση.

Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι «το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις», ενώ πρόσθεσε ότι «το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του».

Το σχόλιο του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Καλλιθέα: «Τη Μεγάλη Πέμπτη, το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος. Για αυτό και η πραγματικότητα το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...