149
Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) κοιτάζει έκλπηκτος τον Πάνο Καμμένο να τον βρίζει, λίγο πριν του κάνει τη γνωστή χειρονομία | Digital Artwork: Moufanet

Βαρουφάκης: «Σε εμένα έκανε την χειρονομία ο Καμμένος»!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) κοιτάζει έκλπηκτος τον Πάνο Καμμένο να τον βρίζει, λίγο πριν του κάνει τη γνωστή χειρονομία
|Digital Artwork: Moufanet

Βαρουφάκης: «Σε εμένα έκανε την χειρονομία ο Καμμένος»!

Πολλοί είδαν τον Πάνο Καμμένο να κάνει μια χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο αλλά κανείς δεν ήξερε σε ποιόν απευθυνόταν. Όπως αποδεικνύεται όμως από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών (τραβηγμένες από τον προσωπικό του φωτογράφο), η χειρονομία είχε στόχο τον ίδιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη, ο ίδιος βρέθηκε στην ίδια κερκίδα με τον Πάνο Καμμένο κατά τύχη, καθώς είναι και οι δύο γνωστοί λάτρεις του γυναικείου πόλο. Μόλις όμως ο ΥΠΕΘΑ αντιλήφθηκε την παρουσία του, άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που ανέλαβε χαρτοφυλάκιο αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και γνώριζε ότι οι σύντροφοί του, έλεγαν ψέματα για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης – όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του – πριν απαντήσει στον Πάνο Καμμένο δέχθηκε δεύτερη αυθόρμητη επίθεση από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Θάνο Τζήμερο ο οποίος για αδιευκρίνιστους λόγους άρχισε να τον τσιμπάει στην πλάτη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News