164
Ο Ιβάν Σαββίδης τάσσεται ψυχή τε και σώματι στον αγώνα κατά της διαπλοκής και των επιχειρηματικών συμφερόντων | Digital Arwork: Moufanet

Κρεβάτια «μασάζ» για βουλευτές έκανε δωρεά ο Ιβάν Σαββίδης στο Μαξίμου

Ο Ιβάν Σαββίδης τάσσεται ψυχή τε και σώματι στον αγώνα κατά της διαπλοκής και των επιχειρηματικών συμφερόντων
|Digital Arwork: Moufanet

Κρεβάτια «μασάζ» για βουλευτές έκανε δωρεά ο Ιβάν Σαββίδης στο Μαξίμου

Σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθεί στο alter ego του Βλάντιμιρ Πούτιν, τον Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να συνεισφέρει όσο μπορεί στη μάχη κατά της διαπλοκής και των αντίπαλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσει την κυβέρνηση αυτή την κρίσιμη στιγμή, μόλις άκουσε ότι παράγοντες του Μαξίμου ξεκινούν «μασάζ στους βουλευτές ώστε να περάσουν τα μέτρα χωρίς απώλειες» θέλησε να βοηθήσει. Με πρακτικό τρόπο. Σαν πραγματικός επιχειρηματίας.

Σε χρόνο ρεκόρ, προμηθεύτηκε μια σειρά ειδικών κρεβατιών από πρώην ουκρανικό ψυχοθεραπευτήριο και τα μετέφερε στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου. Μόλις ολοκληρώθηκε η μεταφορά, ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε έξω από το πρωθυπουργικό παράθυρο και κουνώντας μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να βγει στο παραθύρι.

Μάλιστα όπως παρατήρησε στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, λόγω της ειδικής κατασκευής τους, τα κρεβάτια έχουν τρύπα στο σημείο που μπαίνει το πρόσωπο, ώστε οι βουλευτές την ώρα που δέχονται το κυβερνητικό μασάζ να μπορούν ταυτόχρονα να μιλούν υπέρ της συμφωνίας στα πάνελ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News