202
Η αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν οι «Πολάκιανς» μετά την εγχείρηση της Ζακύνθου χρησίμευσε για αφίσα που αναγγέλλει τις εμφανίσεις τους σε κάθε πόλη και χωριό | Digital Artwork: Moufanet

Σε πανελλήνια τουρνέ το χειρουργικό συγκρότημα του Παύλου Πολάκη

Η αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν οι «Πολάκιανς» μετά την εγχείρηση της Ζακύνθου χρησίμευσε για αφίσα που αναγγέλλει τις εμφανίσεις τους σε κάθε πόλη και χωριό
|Digital Artwork: Moufanet

Σε πανελλήνια τουρνέ το χειρουργικό συγκρότημα του Παύλου Πολάκη

Μπορεί τα γιουσουφάκια της διαπλοκής να έκαναν τα πάντα για να κλείσουν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Ζακύνθου με το πρόσχημα ότι δεν είναι ασφαλές επειδή πέθανε κάποιος ασθενής από λοίμωξη αλλά γι’ αυτό ακριβώς η Υγεία χρειάζεται άντρες σαν τον Παύλο Πολάκη! Άντρες που καταργούν τις φλώρικες υγειονομικές προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα και ορμάνε με το νυστέρι όπως οι αντάρτες στο βουνό. Με σκισμένα πουκάμισα για γάζες και τίμια ρακή για αντισηπτικό.

Μαθαίνοντας το σαμποτάζ των «βοθροχειρούργων» που δυσφημίζουν το σύστημα Υγείας ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση. Μάζεψε πατριώτες γιατρούς από όλη τη χώρα και ξεκίνησε χειρουργική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο, θέλοντας να δείξει πως όλα λειτουργούν μια χαρά και χωρίς υγειονομικές προδιαγραφές.

Η ενθουσιώδεις αντιδράσεις που εισέπραξε στα social media του έδωσαν την ιδέα της περιοδείας. Μεταφέροντας ασθενείς από όλη την Ελλάδα πάνω σε ημιφορτηγά (το budget δεν επιτρέπει πολυτέλειες με ελικόπτερα)  το «αγρίμι τον Σφακίων με το νυστέρι» και το χειρουργικό του συγκρότημα  «Δε Πολάκιανς», πραγματοποιεί δύο παραστάσεις κάθε βράδυ: στην λαϊκή απογευματινή ασχολείται με αιμορροΐδες και στην βραδινή που είναι πιο σοβαρή εγχειρίζει σκωληκοειδίτιδες.

Μετά τις εγχειρήσεις ακολουθεί γνήσιο αντιμνημονιακό γλέντι όπου το κρασί ρέει άφθονο και δωρεάν ενώ όλο το χωριό χορεύει παραδοσιακά τραγούδια της Υγείας όπως το «Δεν μπορώ μανούλαμ’ δεν μπορώ, άει σύρε να φέρεις τον γιατρό».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News