171
Η στιγμή που οι μυστηριώδεις μαυροφορεμένες κυρίες της Βαρβακείου αποχωρούν, έχοντας αφήσει στο δρομάκι του Μαξίμου το πρωτογενές πλεόνασμα | Digital Artwork: Moufanet

Οι μυστηριώδεις κυρίες της Βαρβακείου βοήθησαν για το πλεόνασμα!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 25 Απριλίου 2017, 19:47
Η στιγμή που οι μυστηριώδεις μαυροφορεμένες κυρίες της Βαρβακείου αποχωρούν, έχοντας αφήσει στο δρομάκι του Μαξίμου το πρωτογενές πλεόνασμα
|Digital Artwork: Moufanet

Οι μυστηριώδεις κυρίες της Βαρβακείου βοήθησαν για το πλεόνασμα!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 25 Απριλίου 2017, 19:47

Μπορεί να μην είχε καταφέρει να τις φωτογραφίσει κανείς, αφού όπως φαίνεται είχαν μια ειδική επίστρωση που έκανε τα κινητά να παθαίνουν εμπλοκή. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού που τις κατέγραψαν με απόλυτη καθαρότητα.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για τις συγκεκριμένες κυρίες, αφού όπως διακρίνεται καθαρά και στα πλάνα, διαθέτουν το ίδιο απόκοσμο παρουσιαστικό, τα ίδια μαύρα ρούχα και το ίδιο βέλο που κάλυπτε το πρόσωπό τους.

Όπως φαίνεται καθαρά στο non video που διένειμε πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου μέσω του Πρωθυπουργού οι κυρίες κατέβηκαν από τα πολυτελή τζιπ τους, προχώρησαν λίγα μέτρα μέσα στοκ κήπο, άφησαν περίπου 7 δισ. ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και απομακρύνθηκαν χωρίς να θελήσουν να μιλήσουν σε κανέναν.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών κάνει λόγο για τα «κροκοδείλια δάκρυα αυτών που θέλησαν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι το πλεόνασμα προέρχεται από τους φόρους του, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των κατασχέσεων δείχνει πως η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών είναι ανύπαρκτη».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News