145
Ο Χρήστος Σπίρτζης ποζάρει δίπλα στον χώρο ανάπαυσης των παλιών του συναγωνιστών για το site τους (από όπου προέρχεται και η συγκεκριμένη φωτό) | Digital Artwork: Moufanet

Χώροι για τους «Δεν Πληρώνω» προκάλεσαν το μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 18 Απριλίου 2017, 16:20
Ο Χρήστος Σπίρτζης ποζάρει δίπλα στον χώρο ανάπαυσης των παλιών του συναγωνιστών για το site τους (από όπου προέρχεται και η συγκεκριμένη φωτό)
|Digital Artwork: Moufanet

Χώροι για τους «Δεν Πληρώνω» προκάλεσαν το μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 18 Απριλίου 2017, 16:20

Μια μέρα μετά τα επίσημα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού, ο Χρήστος Σπίρτζης έσπευσε να παραστεί στα ανεπίσημα των ειδικών χώρων ανάπαυσης του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Τα ειδικά καρεκλάκια με τη σχετική σήμανση όπου μπορούν να κάθονται τα μέλη του κινήματος όταν δεν σηκώνουν μπάρες διοδίων, τοποθετήθηκαν λόγω έλλειψης σχετικής πρόβλεψης πάνω στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης. Και τις συνέπειες τις υπέστησαν οι οδηγοί.

Προφανώς η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών θέλησε να αποκαταστήσει, όσο πιο διακριτικά γινόταν, τις σχέσεις της με εκείνους που την στήριξαν προεκλογικά, χωρίς όμως να εκτεθεί στους χρηματοδότες του έργου. Μόνο που τελικά λόγω έλλειψης ειδικών χώρων, η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με non paper που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου, οι resting areas της Ιόνιας Οδού που εκτός των άλλων συμβάλλουν στην ασφάλεια των διαδηλωτών, με το μποτιλιάρισμα που δημιούργησαν, έδωσαν την δυνατότητα στους εκδρομείς να κατανοήσουν καλύτερα το νόημα των «συμπληγάδων» στις οποίες αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά το πασχαλινό μήνυμά του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News