205
Μια από τις φιλίες που χάλασαν εξαιτίας τοων ερωτικών προτιμήσεων του Εμανουέλ Μακρόν... | Digital Artwork: Moufanet

Άγριο ξύλο σε μπαρ της Αθήνας με αφορμή την σύζυγο του Μακρόν!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 24 Απριλίου 2017, 21:27
Μια από τις φιλίες που χάλασαν εξαιτίας τοων ερωτικών προτιμήσεων του Εμανουέλ Μακρόν...
|Digital Artwork: Moufanet

Άγριο ξύλο σε μπαρ της Αθήνας με αφορμή την σύζυγο του Μακρόν!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 24 Απριλίου 2017, 21:27

Το θέμα της κατά 25 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του Εμανουέλ Μακρόν, δεν έχει αφήσει αδιάφορη όπως είναι φυσικό την κοινή γνώμη στη χώρα μας που έσπευσε με κάθε δυνατό τρόπο να το σχολιάσει και να το ερμηνεύσει. Μόνο που κάποιες φορές το πάθος κάποιων να υποστηρίξουν την άποψή τους οδήγησε σε έκτροπα.

Ένα από τα πιο ακραία περιστατικά σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανάμεσα σε δύο φίλους που αφού επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον με γροθιές – παρά τις προσπάθειες της υπόλοιπης παρέας να τους συγκρατήσει – οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρές εκδορές από σπασμένα ποτήρια και γροθιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας οπαδός του Εμανουέλ Μακρόν, ο 35χρονος Π.Γ. θεώρησε ότι ο άλλος μίλησε υποτιμητικά για τον αγαπημένο του υποψήφιο μεταρρυθμιστή, αποκαλώντας τον «μιλφάκια». Ο άλλος απάντησε ότι δεν πρόκειται για μεταρρυθμιστή αλλά για βέρο αντιευρωπαϊστή που όπως όλοι οι αντιευρωπαϊστές δεν είναι φλώρος και γι’ αυτό έχει όλες τις γυναίκες στα πόδια του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, έχει ξεσπάσει εμφύλιος στα social media, όπου οι μισοί χρήστες τάσσονται υπέρ των γάμων με μεγαλύτερες γυναίκες και οι άλλοι μισοί το χαρακτηρίζουν «ανωμαλία» και ζητούν από την εκκλησία να αφορίσει τον Εμανουέλ Μακρόν καθώς και να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να είναι υποψήφιος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News