248
Μια από τους πρωτοπόρους του κινήματος κατά της νάρκωσης, δίνει το καλό παράδειγμα (Φωτό από την διαφήμιση της οργάνωσης) | Digital Artwork: Moufanet

Μετά τα εμβόλια, σαρώνει και το κίνημα κατά της αναισθησίας στις εγχειρήσεις!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Απριλίου 2017, 14:28
Μια από τους πρωτοπόρους του κινήματος κατά της νάρκωσης, δίνει το καλό παράδειγμα (Φωτό από την διαφήμιση της οργάνωσης)
|Digital Artwork: Moufanet

Μετά τα εμβόλια, σαρώνει και το κίνημα κατά της αναισθησίας στις εγχειρήσεις!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Απριλίου 2017, 14:28

Εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς ή αφαίρεση όγκων στον εγκέφαλο χωρίς αναισθησία; Πριν από λίγα χρόνια κανείς δεν μπορούσε να το διανοηθεί. Ομως πλέον γίνεται! Χάρη στην εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βοήθησαν την κοινή γνώμη να κατανοήσει τον βρώμικο ρόλο αναισθητικών φαρμάκων με βάση ένα απλό και λογικό σκεπτικό: αφού τα εμβόλια βλάπτουν, γιατί όχι και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη νάρκωση από τους αναισθησιολόγους;

Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί -παρά τις προσπάθειες των εταιριών φαρμάκων να το αποκρύψουν- μια από από τις παρενέργειες των αναισθητικών είναι ότι προκαλούν πλήρη αναισθησία σε όποιον χορηγηθούν. Με αποτέλεσμα εκείνος να βρίσκεται στο έλεος και στις σκοτεινές ορέξεις των γιατρών! Που ως γνωστόν παίζουν το παιχνίδι των φαρμακοβιομηχανιών. Και ποιος ξέρει στο έλεος ποιου άλλου, δηλαδή.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που καταγγέλλουν ότι κατά τη διάρκεια της αναισθησίας ένιωσαν να τους τοποθετούν μέσα στο σώμα ειδικά τσιπάκια ελέγχου της συνείδησης, από αυτά που χρησιμοποιούν οι Ρόθτσιλντ και άλλοι ηγέτες της Νέας Τάξης για να μας κρατήσουν υποταγμένους. Και φυσικά υπάρχουν οι μαρτυρίες όλων εκείνων που ξύπνησαν από νάρκωση μετά από μια σοβαρή εγχείρηση με φριχτούς πόνους στο σημείο της τομής.

Οι πολέμιοι των αναισθητικών, υποστηρίζουν πως τόσο οι σοβαρές εγχειρήσεις, όσο και οι πιο απλές επεμβάσεις, όπως ας πούμε η αφαίρεση ενός δοντιού, μπορούν να γίνουν χωρίς κάποιος να εκθέσει τον εαυτό του στη νάρκωση – ολική ή μερική. Αρκεί να κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης μια σειρά από λαρυγγισμούς που έχουν τις ρίζες τους στις αρχαίες θρησκείες των Μάγιας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News