243
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος περιμένει όσους συντρόφους του επιθυμούν να απο-φλωροποιηθούν και να βγάλουν μια selfie με αυτόχθονες λαϊκούς αιγαλεώτες | Digital Artwork: Moufanet

Τουριστικές ξεναγήσεις στο εξωτικό Αιγάλεω για στελέχη, οργανώνει ο Τζανακόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος περιμένει όσους συντρόφους του επιθυμούν να απο-φλωροποιηθούν και να βγάλουν μια selfie με αυτόχθονες λαϊκούς αιγαλεώτες
|Digital Artwork: Moufanet

Τουριστικές ξεναγήσεις στο εξωτικό Αιγάλεω για στελέχη, οργανώνει ο Τζανακόπουλος

Tα όρια του Δήμου Αιγάλεω είναι γνωστό ότι αποτελούν το αόρατο σύνορο της πόλης. Πέρα από αυτά βρίσκεται το άβατο. Οπου μόνο όσοι είναι δυνατοί, ακραίοι και αυθεντικά λαϊκοί μπορούν να επιβιώσουν. Οι υπόλοιποι, όσοι δεν μεγάλωσαν μέσα στην αλητεία (και ξέρουν τι είναι λάθος και σωστό) δεν τολμούν να προσεγγίσουν.

Ενας από τους βέρους Αιγαλεώτες είναι και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Οι χαρακιές στο πρόσωπό του μαρτυρούν ότι έχει περάσει πολλά στα λαϊκά στενά του Αιγάλεω και έχει γευτεί το σουβλάκι του με λαδωμένη πίτα. Ομως όταν κατάλαβε ότι υπάρχουν φλώροι βουλευτές της κυβέρνησης που πολιτεύονται χωρίς να έχουν ζήσει την βαθιά τουριστική αυτή λαϊκή εμπειρία δίπλα στους αυτόχθονες, αποφάσισε να επέμβει.

Χωρίς να χάσει καιρό, δρομολόγησε ειδικό τουριστικό λεωφορείο που θα κάνει ημερήσιες εκδρομές στην «πόλη των σκληρών λαϊκών». Οι τουρίστες που θα θελήσουν να ζήσουν αυτή την ακραία εμπειρία θα μπορούν μετά να αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με το κεφάλι ψηλά.

Στο πρόγραμμα της ξενάγησης (που την έχει αναλάβει ο ίδιος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ως βετεράνος) περιλαμβάνονται προσκυνήματα στο σπίτι του Βίκτωρα Μητρόπουλου, της Αθανασίας του Αιγάλεω και του ίδιου, ποδόσφαιρο σε αλάνα με ραμμένη κάλτσα αντί για μπάλα και πέρασμα – σε απόσταση ασφαλείας – από το γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Οσοι συμμετέχουν στο tour, υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν φέρει καμία ευθύνη αν εκείνοι κάνουν κάποιο λάθος και προκαλέσουν τους ιθαγενείς με αποτέλεσμα εκείνοι να τους επιτεθούν. Στο τέλος της ξενάγησης όμως θα πάρουν ειδικό δίπλωμα βεβαίωσης ότι πλέον μπορούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά γενικά όποιον πολιτικό αντίπαλο τους κουνηθεί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News