160
Το τηλεγράφημα με το οποίο ο Ραούλ Κάστρο στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια Μητσοτάκη να ανακοινώνει την προθεσή του να παρευρεθεί στην κηδεία |

Ο Ραούλ Κάστρο θα παρευρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Το τηλεγράφημα με το οποίο ο Ραούλ Κάστρο στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια Μητσοτάκη να ανακοινώνει την προθεσή του να παρευρεθεί στην κηδεία
|

Ο Ραούλ Κάστρο θα παρευρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Πολλοί μίλησαν για μια αψυχολόγητη απόφαση που δείχνει ότι ακόμα και η Κούβα έχει αρχίσει να συμβιβάζεται και δεν ακολουθεί τη σκληρή γραμμή της επανάστασης που θέλει τους πολιτικούς της αντιπάλους να υβρίζονται και να διασύρονται ακόμα και μετά θάνατον.

Όπως και να ‘χει πάντως, ο Ραούλ Κάστρο, αδελφός του μεγάλου ηττημένου στην μονομαχία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για το ποιος θα ζήσει περισσότερο, έστειλε τηλεγράφημα στην οικογένεια Μητσοτάκη, δηλώνοντας την πρόθεσή του να παρευρεθεί στην κηδεία, καθώς όπως εξηγεί έτσι έκανε και ο έλληνας πρωθυπουργός που ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον Κάστρο, θέλησε να τον αποχαιρετίσει. «Ε, εμείς οι παλιοί δεν έχουμε μείνει πολλοί», φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να εκδηλώνονται οι πρώτες αντιδράσεις στα social media. O Γιώργος Φιλιππάκης π.χ., έκανε μια δημόσια – αλλά ιδιωτική – ανάρτησή στο Facebook όπου ζητά – μη ζητώντας – να σκάσει μια βόμβα στα πόδια του προδότη γερμανοτσολιά Κάστρο, ενώ ο Δήμος Καισαριανής κήρυξε ανεπιθύμητο τον δοσίλογο Ραούλ στην επικράτειά του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News