385
O Στάθης Παναγούλης στις δηλώσεις του στο Μega το πρωί της Τετάρτης | YouTube/ΜegaTV

Παναγούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια – Εχει 2-3 χιλιάδες και τους μετακινεί καθημερινά

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2021, 11:37
O Στάθης Παναγούλης στις δηλώσεις του στο Μega το πρωί της Τετάρτης
|YouTube/ΜegaTV

Παναγούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια – Εχει 2-3 χιλιάδες και τους μετακινεί καθημερινά

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2021, 11:37

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, επιμένοντας σε καταγγελία περί υποκίνησης των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Eίχε προηγηθεί ανάρτηση από τον κ. Παναγούλη, με αφορμή το κάλεσμα συμμετοχής από την Κουμουνδούρου (κόμμα και Νεολαία) στη συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, όπου μεταξύ άλλων έλεγε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν τη σημερινή…».

Σε δηλώσεις του στο Μega το πρωί της Τετάρτης, ο Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν το βράδυ (της Τρίτης) στη Νέα Σμύρνη.

«Τα μηνύματα –είπε– ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρήσει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορονοϊού. Τα ανεβασμένα κρούσματα οφείλονται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον Κουφοντίνα είτε για άλλα θέματα», επανέλαβε ο πρώην βουλευτής επί κυβέρνησης Τσίπρα και κλιμακώνοντας την επίθεσή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε:

«Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».

Aκολουθεί η προηγούμενη ανάρτηση Παναγούλη για το κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση της Τρίτης:

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά… Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν τη σημερινή… Γι’ αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID-19 (όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα)… ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…».

Παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (είχε εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής επί Ανδρέα Παπανδρέου) ο Στάθης Παναγούλης είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του αντιμνημονιακού τότε ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2012 και ακολούθως στις δύο εκλογές του 2015. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς διεγράφη από τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή απουσίασε από κρίσιμη ψηφοφορία στο πολυνομοσχέδιο των προαπαιτουμένων που «αγωνιζόταν» τότε να περάσει η κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...