228
O Eρσίν Τατάρ σε συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν | Presidential Press Office/Handout via REUTERS

Με καθυστέρηση το σόου Ερντογάν – Τατάρ στα Βαρώσια, προκαλούν με βίντεο «αναβίωσης» της περιοχής!

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 12:00
O Eρσίν Τατάρ σε συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν
|Presidential Press Office/Handout via REUTERS

Με καθυστέρηση το σόου Ερντογάν – Τατάρ στα Βαρώσια, προκαλούν με βίντεο «αναβίωσης» της περιοχής!

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 12:00

Λίγες ώρες πριν από την τουρκική φιέστα για το άνοιγμα των Βαρωσίων, το ανδρείκελο του Ερντογάν στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, Ερσίν Τατάρ, «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει στον κόσμο το πριν και το μετά της παράνομης ενέργειας του τουρκικού καθεστώτος στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου,

Το «αστείο» σε επίπεδο animation βίντεο, όπου όπως ήταν επόμενο, λόγω των επικείμενων «εκλογών» στα Κατεχόμενα, πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Τατάρ, δείχνει την κατεχόμενη Αμμόχωστο να «αποκτά ζωή» (δείτε το κάτω).

Πληροφορίες από τα Κατεχόμενα θέλουν εκπρόσωπους της τουρκικής κυβέρνησης να συμμετέχουν στη φιέστα Ερντογάν-Τατάρ στα Βαρώσια και γι’ αυτό πιθανολογείται ότι άλλαξε και η ώρα έναρξης από τις 11 το πρωί στις 16.00.

Εν τω μεταξύ με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες και οι εργασίες για το μερικό άνοιγμα της παραλιακής λεωφόρου και των οδών Δημοκρατίας και Κένεντι (φωτογραφίες κάτω από «Καθημερινή Κύπρου»).

Σε συνέντευξη στην «Haber Kıbrıs», ο Τατάρ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόσυρση του Κουντρέτ Οζερσάι και του κόμματός του από την «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, θέτοντας παράλληλα ζήτημα πρόωρων «βουλευτικών εκλογών».

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα της παραλίας στην Αμμόχωστο στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια, στο οδόφραγμα της πόλης, το οποίο αποτελεί και το τελευταίο σημείο ελεύθερης διέλευσης πριν από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...