310
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Μαξίμου, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί | Nikos Libertas / SOOC

Θεοδωράκης: «Τελικά δεν πήγαν “όλα καλά”»…

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 15:28
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Μαξίμου, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί
|Nikos Libertas / SOOC

Θεοδωράκης: «Τελικά δεν πήγαν “όλα καλά”»…

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 15:28

«Τελικά δεν είναι όλα “όλα καλά”»… Με μια ανάρτηση στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σε μια νέα λιγότερο αισιόδοξη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, εννέα ημέρες αφότου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση όγκου.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα, πάλι μέσω facebook, o επικεφαλής του Ποταμιού είχε ανακοινώσει ότι όλα είχαν πάει καλά: «Ολα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες)». Το ίδιο βράδυ άλλωστε είχε επισκεφτεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Πρωθυπουργού προς τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συμφωνία του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Τώρα όμως ενημέρωσε ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε φαρμακευτική αγωγή για τους επόμενους μήνες.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

«Τελικά δεν είναι όλα “όλα καλά”. Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.

» Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, “περαστικά”, “μπράβο, όλα τέλειωσαν”. Και όταν είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.

» Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.

» Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.

» Καλό σας απόγευμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News