291
Ο Τζόνι Ντεπ στο Γκλάστονμπέρι | REUTERS/Dylan Martinez

Οταν ο Τζόνι Ντεπ υπαινίχθηκε ότι θα δολοφονήσει τον Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 08:53
Ο Τζόνι Ντεπ στο Γκλάστονμπέρι
|REUTERS/Dylan Martinez

Οταν ο Τζόνι Ντεπ υπαινίχθηκε ότι θα δολοφονήσει τον Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 08:53

«Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που ένας ηθοποιός έχει δολοφονήσει έναν πρόεδρο;». Πολύς, από το 1865, όταν ο Τζον Γουίλς Μπουθ δολοφόνησε τον Αβραάμ Λίνκολν. Μήπως είναι η ώρα; Ο Τζόντι Ντεπ αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα σε μια –μάλλον αμφιλεγόμενη- έμμεση αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ και έδωσε μόνος την απάντηση: Είναι πια καιρός.

Την Πέμπτη, στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ στο Γκλαστονμπέρι στη Βρετανία, ο Ντεπ παρουσίασε μια παλαιότερη ταινία του, το «The Libertine  του 2004.

«Θα μπορούσαμε να φέρουμε στην κουβέντα τον Τραμπ;» Ρώτησε το κοινό του, για να εισπράξει αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος του αμερικανού προέδρου.

«Οχι, το παρεξηγήσατε εντελώς», απάντησε στο κοινό, «νομίζω ότι (ενν. ο Τραμπ) χρειάζεται βοήθεια. Ολο αυτό τώρα θα διαρρεύσει και θα είναι απαίσιο, μου αρέσει όμως που όλοι είστε μέρος του.

» Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο. Να το διευκρινίσω: Δεν είμαι ηθοποιός. Απλώς λέω ψέματα για να βγάλω το ψωμί μου, ωστόσο πέρασε καιρός (ενν. που δεν έγινε μια  δολοφονία). Ισως ήρθε η ώρα».

Οπως σημειώνουν ξένα μέσα, ο Ντεπ προφανώς αναφερόταν στον ηθοποιό Τζον Γουίλς Μπουθ, ο οποίος το 1865 και λίγο μετά το τέλος του Εμφυλίου και την ήττα των Νοτίων δολοφόνησε τον Αβραάμ Λίνκολν μέσα μάλιστα σε ένα θέατρο την ώρα της παράστασης.

Δεν ήταν το πρώτο τέτοιο σχόλιο από καλλιτέχνη, εξαιτίας μάλιστα της εκλογής του Τραμπ έχουν πυκνώσει σημαντικά.

Η Μαντόνα, όπως υπενθυμίζει το BBC, είχε υπονοήσει ότι θα ήθελε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο, ενώ ο ράπερ Snoop Dog σε βίντεο κλιπ είχε πυροβολήσει με ψεύτικο όπλο έναν ηθοποιό που υποδυόταν τον Τραμπ.

Ακόμη, τον Μάιο η αμερικανίδα κωμικός Κέιτι Γκρίφιν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της με ένα κομμένο κεφάλι του Τραμπ είχε προκαλέσει έναν μικρό σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, Η κωμικός ζήτησε συγγνώμη για την ενέργεια της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...