149
Ο κ. Ξανθός ανακοινώνει το πρόγραμμα «Κόλλησε Ελεύθερα Όποιον Θέλεις» | Digital Artwork: Moufanet

Και οι ασθενείς του AIDS θα μπορούν με υπεύθυνη δήλωση να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη!

Ο κ. Ξανθός ανακοινώνει το πρόγραμμα «Κόλλησε Ελεύθερα Όποιον Θέλεις»
|Digital Artwork: Moufanet

Και οι ασθενείς του AIDS θα μπορούν με υπεύθυνη δήλωση να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη!

Με τη μέθοδο της υπεύθυνης δήλωσης που θα καταχωρείται στον ιατρικό φάκελο του ασθενούς, το υπουργείο Υγείας σκέπτεται να βοηθήσει όσους πάσχουν από  ΑIDS αλλά αντιμετωπίζουν με καχυποψία τις μεθόδους προφύλαξης.

Ως γνωστόν μια σημαντική μερίδα των ασθενών του AIDS, επικαλούνται το δικαίωμά τους να επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικό, γιατί είναι βέβαιοι ότι δεν προσφέρει τίποτα στον περιορισμό της διάδοσης της  ασθένειας και αποτελεί ένα σχέδιο των εμπόρων latex.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, όλοι έχουν δικαίωμα να διαθέτουν το σώμα τους όπως επιθυμούν. Και αν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν για να διαδώσουν ασθένειες η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία τους, εφόσον αποτελούν μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος.

Μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί συνολικό πρόγραμμα του υπουργείου που με την ονομασία «Κόλλησε ελεύθερα όποιον θέλεις» πρόκειται να συμπεριλάβει εκτός από τους αντιεμβολιαστές και τους ασθενείς του AIDS και όσους επιθυμούν να βήχουν σε γεμάτα ασανσέρ όταν είναι γριπιασμένοι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News