Στην Ελλάδα, εχουμε μια τάση να παραποιούμε τις ιταλικές συνταγές ως προς τα υλικά τους, αλλά μερικές φορές αλλάζουμε και τα ονόματά τους! Ετσι τα καντούτσι ή καντουτσίνι θα τα συναντήσετε συνήθως ως μπισκότι. Στην Ιταλία πάντως, αν πείτε απλά μπισκότι, μάλλον κανένας δεν θα καταλάβει τι ακριβώς εννοείτε, είναι σαν να λέτε στα ελληνικά «μπισκότα»! Aυτή η συνταγή του Montersino αξίζει τον κόπο να αναφερθεί και να προταθεί. Μπορώ να πω ότι αυτά τα καντούτσι, είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ως τώρα! Πολύ απλή συνταγούλα, με την πρώτη δαγκωνιά και την πρώτη μπουκιά που θα λιώσει μέσα στο στόμα σας, θα μετανιώσετε αμέσως που δεν φτιάξατε διπλή δόση!
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News