Αυτή η μηλόπιτα της… ανακύκλωσης προέκυψε από την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν κάποια μηλαράκια που βαρέθηκαν να περιμένουν μέσα στο ψυγείο μου, καθώς και τα ασπράδια που περίσσεψαν από κάποια κρέμα ζαχαροπλαστικής που είχα φτιάξει.
Το αποτέλεσμα ήταν μια μηλόπιτα αφράτη, φρουτένια και ελαφριά, με ιδιαίτερο άρωμα, αφού αντί για την κανέλα, που χρησιμοποιώ συνήθως, σκέφτηκα να προσθέσω λικέρ αμαρέτο και μπισκοτάκια αμαρέτι (δείτε τη συνταγή για σπιτικά αμαρέτι εδώ).
Δείτε εδώ τη συνταγή της μηλόπιτας
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News