Σερβίρουμε με μυρωδικά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγη πάπρικα | Κώστας Κωβαίος
Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι
Σερβίρουμε με μυρωδικά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγη πάπρικα
|Κώστας Κωβαίος
Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι
Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, τα μανιτάρια είναι ίσως το αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα. Υλικό απλό, αλλά συνάμα πολύπλοκο με απίστευτη ποικιλία και πρακτικά μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.
Στην παρακάτω συνταγή σας δίνω την δική μου εκδοχή για μανιτάρια φρικασέ, την οποία δένω με ένα από τα βασικότερα liaison (τρόπος «δεσίματος» μιας σάλτσας) τον κρόκο αυγού.
Αν είστε vegan, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ταχίνι για το δέσιμο ή 1 πατάτα βρασμένη και λιωμένη για να έχετε μια πιο δεμένη σάλτσα.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
Γράψτε σχόλιο στο: Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι
Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του protagon.gr δεν θα δημοσιεύονται.Το email σας δεν θα εμφανίζεται.