Αν, πριν κάποια χρόνια, μου πρότειναν μια τέτοια συνταγή, θα σκεφτόμουν ότι δεν είναι μους. Είναι κάτι σαν ganache με σαντιγί ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Αλλάζουμε όμως με τον καιρό. Η δική μου οπτική πια αναζητάει όλο και περισσότερο τα πράγματα στην κουζίνα να γίνονται πιο απλά.
Αυτή λοιπόν η παρασκευή είναι πολύ εύκολη και αναδεικνύει την ποιότητα των πρώτων υλών μας. Την έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και σε εστιατόρια με όμορφα μενού καθώς και σε σπίτια. Αν έχεις πάρει τον αέρα, δεν χρειάζεται να διαθέσεις πάνω από ένα εικοσάλεπτο και μάλλον στο διάστημα αυτό θα έχεις προλάβει να πλύνεις και τα μπολ σου…
Υλικά
- 600 γρ κρέμα γάλακτος
- 100 γρ κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας σε σταγόνες ή τριμμένη με μαχαίρι ή στον τρίφτη
- 100 γρ κουβερτούρα λευκής σοκολάτας σε σταγόνες ή τριμμένη με μαχαίρι ή στον τρίφτη
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News