238
Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ, το 2016 | EPA

Τζόνι Ντεπ: Επαιρνα κοκαΐνη και παραισθησιογόνα παρέα με την Αμπερ Χερντ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 18:35
Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ, το 2016
|EPA

Τζόνι Ντεπ: Επαιρνα κοκαΐνη και παραισθησιογόνα παρέα με την Αμπερ Χερντ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 18:35

Λεπτομέρειες για τα ναρκωτικά που έπαιρνε μαζί με την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ, έδωσε ο Τζόνι Ντεπ στο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου συζητείται η μήνυσή του κατά της εφημερίδας Sun για συκοφαντία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι δυο τους έπαιρναν MDMA, κοκαΐνη και παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Ο 57χρονος Ντεπ έχει μηνύσει τον όμιλο της Sun για ένα δημοσίευμα του Απριλίου του 2018, στο οποίο αναφέρεται ότι έδερνε την 34χρονη Χερντ.

Οι δικηγόροι του ομίλου ζητούν να αποσυρθεί η μήνυση με τον ισχυρισμό ότι ο Ντεπ είχε αποκρύψει έως τώρα τη χρήση ναρκωτικών με την πρώην σύζυγό του.

Η Χερντ έχει καταθέσει ότι σε ένα ταξίδι τους στην Αυστραλία, το 2015, ο Ντεπ την έδερνε επί τρεις ημέρες, ενώ ήταν μονίμως υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Ο ξυλοδαρμός της ξεκίνησε, όπως είπε η ίδια, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή πήρε χάπια πίνοντας κρασί.

Ο Ντεπ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι ο καυγάς τους είχε να κάνει με το προγαμιαίο συμβόλαιό τους και ότι αυτός δεν έπαιρνε ναρκωτικά.

Δικηγόρος της Sun αποκάλυψε μία σειρά από μηνύματα του Ντεπ προς έναν βοηθό του, τον Νέιθαν Χολμς, για την παράδοση ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι του. Στα μηνύματα, ο Ντεπ ζητούσε από τον Χολμς να του φέρει «ευτυχισμένα χάπια» (MDMA) και κοκαΐνη.

Ο Τζόνι Ντεπ φτάνει στο δικαστήριο του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο, πριν διακοπεί, λόγω κορονοϊού, η ακροαματική διαδικασία

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...