196
Ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του | EPA/ANDY RAIN

Στην Αθήνα τον Μάιο ο Κάρολος και η Καμίλα

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 08:29
Ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του
|EPA/ANDY RAIN

Στην Αθήνα τον Μάιο ο Κάρολος και η Καμίλα

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 08:29

Ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ B’, διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα θα επισκεφτούν την Αθήνα τον Μάιο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9 με 10 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του γιου του Καρόλου, Χάρι, με την Μέγκαν Μαρκλ, που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Το ζεύγος πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχείο, αν και υπήρχε σκέψη να διανυκτερεύσουν στην οικία της βρετανίδας πρεσβευτού Κέιτ Σμιθ.

Το πρόγραμμα του πριγκιπικού ζεύγους, αναφέρουν την Παρασκευή «Τα Νέα», δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστό σε όλες του τις λεπτομέρειες, ωστόσο θα περιλαμβάνει εκτός από την παράθεση επίσημου γεύματος προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο, επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και ξενάγηση στον Παρθενώνα.

Δεν είναι γνωστό αν ο Κάρολος θελήσει να επισκεφθεί και το Αγιον Ορος, κάτι το οποίο έχει πράξει ιδιωτικά πολλές φορές στο παρελθόν ειδικά στη Μονή Βατοπεδίου.

Την Ελλάδα έχουν επισκεφτεί πολλές φορές ιδιωτικά οι γιοι του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Ουίλιαμ και Χάρι, επιλέγοντας με την παρέα τους να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο Ιόνιο.

Πάντως, η Ελισάβετ Β’ δεν έχει επισκεφτεί την Ελλάδα ως βασίλισσα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...