416
Η 26χρονη Κάρολ Μαλτέζι είχε δολοφονηθεί από τον Ιανουάριο, αλλά κανένας δεν είχε αναφέρει την εξαφάνισή της | .

Σοκ στην Ιταλία από τη δολοφονία πορνοστάρ: ο γείτονας την τεμάχισε και την έκρυψε σε καταψύκτη

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2022, 17:46
Η 26χρονη Κάρολ Μαλτέζι είχε δολοφονηθεί από τον Ιανουάριο, αλλά κανένας δεν είχε αναφέρει την εξαφάνισή της
|.

Σοκ στην Ιταλία από τη δολοφονία πορνοστάρ: ο γείτονας την τεμάχισε και την έκρυψε σε καταψύκτη

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2022, 17:46

Ο γείτονας της Κάρολ Μαλτέζι, η οποία ζούσε στο Μπόρνο, κοντά στο Μιλάνο, ήταν τελικά ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 26χρονης που εργαζόταν ως πορνοστάρ με το όνομα Σαρλότ Αντζι.

Ο 43χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος ονομάζεται Νταβίντε Φοντάνα και εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρό του.

Ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο. Ο δράστης του άγριου εγκλήματος τη σκότωσε με σφυρί, τεμάχισε το πτώμα σε περισσότερα από 10 κομμάτια και το έκρυψε σε καταψύκτη στο σπίτι της για δυο μήνες. Πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε ερημική τοποθεσία.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη στα τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα, τα οποία ήταν εμφανή στις ταινίες της.

Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δράστης.

Ο δολοφόνος προσπαθούσε να δείξει ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Πλήρωνε το νοίκι της, ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε το κινητό της γυναίκας (που ήταν μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών, το οποίο ζει με συγγενή του) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο ότι δήθεν ζει, αφού την είχε δολοφονήσει.

Κανένας δεν είχε αναφέρει ότι η Μαλτέζι είχε εξαφανιστεί. Στα μέσα Μαρτίου, ωστόσο, η Μαλτέζι δεν εμφανίστηκε σε εκδήλωση σε κλαμπ. Αυτό ώθησε τον Φοντάνα να ξεφορτωθεί το τεμαχισμένο πτώμα, πετώντας το σε σημείο περίπου δύο ώρες από το Μιλάνο.

Το πτώμα βρέθηκε πριν από οκτώ ημέρες από κάποιον  που είδε ένα ανθρώπινο χέρι με νύχια βαμμένα έντονα ροζ. Δεν ήταν εύκολο να ταυτοποιηθεί, οπότε η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα 11 τατουάζ της.

Λίγο αργότερα, αναφέρει η Telegraph, ο δημοσιογράφος Αντρέα Τορτέλι, από την Μπρέσια, έλαβε μια πληροφορία για την ταυτότητα της Μαλτέζι. Επικοινώνησε με φίλους της που είπαν ότι δεν την είχαν δει πρόσφατα, αλλά του έδωσαν φωτογραφίες της, το πραγματικό της όνομα και το κινητό της.

Ο Τορτέλι, όπως είπε στη βρετανική εφημερίδα, παραξενεύτηκε: τι πιθανότητες υπάρχουν να έχει η σορός τον ίδιο σωματότυπο και οκτώ ίδια τατουάζ με την Μαλτέζι, σκέφτηκε. Προτίμησε όμως να ενημερώσει την αστυνομία μόνο όταν ήταν σίγουρος.

Της έστειλε μήνυμα στο WhatsApp και σοκαρίστηκε γιατί του απάντησε. «Πολλοί μου είπαν για αυτή την κοπέλα, αλλά ευτυχώς είμαι καλά», απάντησε ο δράστης δήθεν ως Μαλτέζι. Οταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Τότε ο δημοσιογράφος αποφάσισε να πάει στους καραμπινιέρους.

Ο δράστης θα εμφανιστεί την Πέμπτη στο δικαστήριο με κατηγορίες για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό, αλλά και απόκρυψη του πτώματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...