431
O Θόδωρος Ρουσόπουλος έδωσε την απάντησή του για ένα δείπνο με τον Κώστα Βαξεβάνη στην «Κουκουβάγια» | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πώς δεν συνέφαγε ο Ρουσόπουλος με τον Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 12:26
O Θόδωρος Ρουσόπουλος έδωσε την απάντησή του για ένα δείπνο με τον Κώστα Βαξεβάνη στην «Κουκουβάγια»
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πώς δεν συνέφαγε ο Ρουσόπουλος με τον Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 12:26

Μπορεί να συντρώγουν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ενσάρκωση της πενταετίας Κώστα Καραμανλή, με τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη του «Documentο» και ενσάρκωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Η πληροφορία αναφέρθηκε στον «Βηματοδότη» στην ιστοσελίδα tovima.gr, την Τετάρτη και έκανε έναν μικρό γύρο στο Διαδίκτυο, καθώς εκτός των άλλων ικανοποιούσε και τη θεωρία περί υπόγειων διαδρομών και συνεννοήσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και καραμανλικών. Θεωρία που ναι μεν έχει κάποια βάση εδώ και χρόνια, αλλά σίγουρα δεν αποδεικνύεται από τέτοια ρεπορτάζ πολιτικού παρασκηνίου.

Και δεν είναι μόνο ότι ο κ. Ρουσόπουλος έσπευσε να διαψεύσει -με μία ημέρα καθυστέρηση πάντως- με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το γεγονός ότι βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον εκδότη του «Documento», αλλά είναι και το αυτονόητο: αν ήθελαν να έχουν υπόγειες συνεννοήσεις θα συνέτρωγαν στο πιο προβεβλημένο εστιατόριο της Αθήνας, την «Κουκουβάγια», δίπλα από το Χίλτον; Εκτός και αν ήθελαν να δώσουν στίγμα, πράγμα απίθανο υπό την έννοια ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή δήλωσε πρόθυμος να στρατευτεί στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή και απομάκρυνση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία.

Στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό “Βηματοδότη” (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν. Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του «Βήματος» ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

Πολύ πιο καλά ενημερωμένη αποδείχτηκε η Αριστοτελία Πελώνη της «Καθημερινής», η οποία έγραψε στη στήλη «Κονκλάβιο»:

«Στην “Κουκουβάγια” γευμάτιζαν προ ημερών ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Βαγγέλης Αντώναρος και ένας κοινός τους φίλος. Μισή ώρα αργότερα κατέφθασαν στο ίδιο εστιατόριο και κάθισαν τρία τραπέζια μακριά οι δικηγόροι Θόδωρος Mαντάς, Γιάννης Mαντζουράνης και ο δημοσιογράφος Κώστας Bαξεβάνης. Αυτόπτης μάρτυρας με ενημερώνει ότι ο Μαντζουράνης χαιρέτισε τον Ρουσόπουλο από μακριά, λέγοντάς του κάτι του τύπου “τώρα μπορείς να πεις ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση”. “Συ είπας!”, του απάντησε ο Pουσόπουλος χαμογελώντας. Οι δύο παρέες δεν έκαναν άλλη συζήτηση και τα δύο τραπέζια παρέμειναν χωριστά».

Αρα: Οι «καραμανλικοί» Ρουσόπουλος και Βαγγέλης Αντώναρος ήταν στο ίδιο εστιατόριο με τους Συριζαίους Θόδωρο Μαντά, Γιάννη Μαντζουράνη και τον κ. Βαξεβάνη, αλλά όχι στο ίδιο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...