196
O Nτάνιελ Κρεγκ στην πρεμιέρα του «Spectre» στο Βερολίνο | REUTERS/Fabrizio Bensch/File Photo

Ντάνιελ Κρεγκ: Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της χρονιάς

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2021, 14:27
O Nτάνιελ Κρεγκ στην πρεμιέρα του «Spectre» στο Βερολίνο
|REUTERS/Fabrizio Bensch/File Photo

Ντάνιελ Κρεγκ: Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της χρονιάς

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2021, 14:27

Πανάκριβα εξαργυρώνει ο διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ την επιτυχία του ως Τζέιμς Μποντ, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του 2021, σύμφωνα με το Variety.

Η αμοιβή του Κρεγκ από το Netflix για τις ταινίες του Ράιαν Τζόνσον «Knives Out 2» και «Knives Out 3» που έχει ήδη προγραμματιστεί,  πραγματικά προκαλούν δέος.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του, πληρώθηκε το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανόμενης και της αποζημίωσης για τα δικαιώματα που θα έπαιρνε από την πορεία της ταινίας εάν αυτή έβγαινε αποκλειστικά στις αίθουσες.

Ο Ντουέιν Τζόνσον που πρωταγωνιστεί στο «Red One» της πλατφόρμας του Amazon, αύξησε την αμοιβή του στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους 12 ηθοποιούς που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, οι 9 έχουν συμφωνίες με πλατφόρμες streaming περιεχομένου.

Οπως δείχνει ο πίνακας κάτω, οι Σάντρα Μπούλοκ, Κρις Χέμσγουορθ και Μπραντ Πιτ βρίσκονται στην κατηγορία των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο δεν έχουν συμβόλαια με πλατφόρμες, άρα δικαιούνται μερίδιο των εσόδων των ταινιών τους και μπορεί να εισπράξουν τεράστια κέρδη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...