327
Η λεωφόρος Συγγρού άδεια, σε αντίθεση με τον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Δευτέρας | φωτ. αρχείου

Πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφ. Συγγρού εν μέσω lockdown – Συνελήφθη η 24χρονη διοργανώτρια

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 09:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/11/2020, 17:01
Η λεωφόρος Συγγρού άδεια, σε αντίθεση με τον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Δευτέρας
|φωτ. αρχείου

Πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφ. Συγγρού εν μέσω lockdown – Συνελήφθη η 24χρονη διοργανώτρια

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 09:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/11/2020, 17:01

Παρά την επιβολή lockdown, κάποιοι επιμένουν και αδυνατώντας να… αντέξουν χωρίς νυχτερινή διασκέδαση, καταφεύγουν στη «δοκιμασμένη –από το καλοκαίρι– λύση» των αυτοσχέδιων πάρτι. Αυτό συνέβη και τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού 127 στον Νέο Κόσμο (τα ξενοδοχεία στο lockdown No 2 έμειναν ανοικτά), όπου διοργανώθηκε πάρτι με τη συμμετοχή τουλάχιστον 30 ατόμων.

Για το πάρτι εν μέσω lockdown, ωστόσο, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία και πραγματοποίησε έφοδο στο ξενοδοχείο.

Στο πάρτι συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ένας γνωστός dj.

Συνολικά κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου, βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ συνελήφθη μία 24χρονη ως διοργανώτρια του ξεφαντώματος, κατηγορούμενη για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. διατάραξης κοινής ειρήνης.

Εις βάρος της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με το Mega, η 24χρονη είναι η κόρη ενός εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου.

Αγνωστο παραμένει αν επιβλήθηκαν κυρώσεις στο ξενοδοχείο που φιλοξένησε το πάρτι.

Αργότερα, πάντως, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης, αρνήθηκε ότι διοργανώθηκε πάρτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η εντολέας του δεν έχει καμία ευθύνη για όσα έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο, καθώς η πρωτοβουλία ανήκε σε πρόσωπα που είχαν κλείσει δωμάτια σε αυτό, μεταξύ των οποίων και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» ανέφερε ο κ. Κούγιας. «Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα, και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...