249
| INTIMEnews

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το πανό της ντροπής στην Τούμπα – Να ανοίξουν οι κάμερες ζήτησε ο εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 13:11

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το πανό της ντροπής στην Τούμπα – Να ανοίξουν οι κάμερες ζήτησε ο εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 13:11

Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε η ανάρτηση στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ για το Conference League, ενός άθλιου πανό «συμπαράστασης» στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού.

Hδη, από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης δόθηκε εντολή προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ταυτοποιηθούν αυτοί που μετέφεραν το πανό και το κρέμασαν στο γήπεδο. Ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου, καθώς επίσης να διευρευνηθεί αν οι εν λόγω οπαδοί του ΠΑΟΚ σχετίζονται με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Αλκη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και ζήτησε ενημέρωση για τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι για το μήνυμα «Αδέρφια κρατάτε γερά» στους κατηγορούμενους χούλιγκαν.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

»Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

»Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Ωστόσο, παρά την καταδίκη και τον αποτροπιασμό, τα στελέχη της ΠΑΕ δεν εξήγησαν πώς το πανό αναρτήθηκε στο κεντρικό σημείο του γηπέδου, κατέβηκε, μεταφέρθηκε στο πέταλο της Θύρας 4 και αναρτήθηκε εκ νέου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...