229
Το πανό της ντροπής στην Τούμπα | INTIMEnews

O ΠΑΟΚ για το πανό «συμπαράστασης» στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 09:53
Το πανό της ντροπής στην Τούμπα
|INTIMEnews

O ΠΑΟΚ για το πανό «συμπαράστασης» στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 09:53

Χωρίς ίχνος ντροπής, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρήκαν την (τηλεοπτική) ευκαιρία στον αγώνα της ομάδας τους με τη δανέζικη Μίντιλαντ για το Europa Conference League και κρέμασαν στην Τούμπα πανό «συμπαράστασης» στους προφυλακισθέντες χούλιγκαν για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Το κατάπτυστο πανό προκάλεσε αντιδράσεις και αποδοκιμασίες στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και την οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση.

«Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά και γίνεται λόγος για «πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων» που προκαλούν ντροπή στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

»Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα »μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

»Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Για το θέμα υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Συγκεκριμένα ο αρμόδιος εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για την ταυτοποίηση των οπαδών που πέρασαν και κρέμασαν το πανό στα κάγκελα της Τούμπας, ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου, καθώς επίσης να διευρευνηθεί αν οι εν λόγω οπαδοί του ΠΑΟΚ σχετίζονται με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Αλκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...