246
|

O Αντετοκούνμπο τσαντίστηκε από το walk over του Χεζόνια: «Την επόμενη φορά θα του…» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 18:59

O Αντετοκούνμπο τσαντίστηκε από το walk over του Χεζόνια: «Την επόμενη φορά θα του…» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 18:59

Ηταν μία φάση όπου ο Γιάννης Αντετονκούμπο «βρήκε το δάσκαλό του» από τον κροάτη άσο των Νιου Γιορκ Νικς, Μάριο Χεζόνια.

Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου για το ΝΒΑ μεταξύ της ομάδας της Νέας Υόρκης και των Μιλγουόκι Μπακς, ο Greak Freak πήγε να κόψει τον Κροάτη ενώ επιχειρούσε να καρφώσει, χωρίς ωστόσο επιτυχία, με αποτέλεσμα να πέσει φαρδύς πλατύς στο παρκέ.

Με μία δρασκελιά ο Χεζόνια πέρασε πάνω από τον πεσμένο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κουνώντας τον κεφάλι και αμέσως μετά έδωσε το σύνθημα «πάμε γερά» στους οπαδούς των Νικς που τον επευφημούσαν για την εντυπωσιακή του ενέργεια.

Ο Γιάννης απάντησε μέσα στο γήπεδο με ένα εξίσου εντυπωσιακό κάρφωμα στον αγώνα, τελικά όμως την νίκη πήραν οι Νικς με 136-134.

Απάντηση υπήρξε και μετά το τέλος του αγώνα όταν μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Αντετονκούμπο ρωτήθηκε για τη φάση και συγκεκριμένα για το αν τον πείραξε η ενέργεια του Χεζόνια, αλλά και τι θα κάνει την επόμενη φορά.

«Ναι με πείραξε. Την επόμενη φορά θα τον χτυπήσω στα αρχί..α!», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια εκείνος.

Ο κροάτης άσος πάντως δεν το άφησε ασχολίαστο και ανταπάντησε σε φανερά επιθετικό ύφος.

«Ειλικρινά, αν φοβάσαι, δεν κάνεις για αυτό το μέρος. Δεν θέλω να είμαι ασεβής, αλλά αν νιώθεις φόβο, δεν έχεις θέση εδώ. Η Νέα Υόρκη δεν κάνει για σένα, ούτε οι Νικς κάνουν για ομάδα σου», του είπε σε μία έκδηλα υποτιμητική δήλωση τόσο για τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο όσο και για τους Μπακς.

Οπότε ας ετοιμαζόμαστε για τη ρεβάνς….

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...