171
Ο Κωνσταντίνος Μάρκου μιλώντας στη Βουλή για τη συμπεριφορά του | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μισή «συγγνώμη» από τον Μάρκου: «Εχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2020, 17:40
Ο Κωνσταντίνος Μάρκου μιλώντας στη Βουλή για τη συμπεριφορά του
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μισή «συγγνώμη» από τον Μάρκου: «Εχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2020, 17:40

Εξι μέρες μετά το απαράδεκτο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μάρκου πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για τα ιδιωτικά σχολεία, και απολογήθηκε. Βέβαια, δεν ζήτησε ακριβώς συγγνώμη, ούτε παραδέχτηκε ότι οι χειρονομίες του ήταν οι χυδαίες που του αποδόθηκαν, αλλά τουλάχιστον είπε ότι λυπάται.

Την περασμένη Τετάρτη, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια των πορισμάτων της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει στο σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ότι είναι «διαπλεκόμενος», βρίζοντας όλο το Κίνημα Αλλαγής και κάνοντας μια χυδαία χειρονομία (εδώ). Μάλιστα, την επομένη, είχε αρνηθεί να απολογηθεί (εδώ) και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας τον είχε παραπέμψει στην επιτροπή Δεοντολογίας (εδώ).

Την Τρίτη, από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μάρκου είπε:

«Λυπάμαι και απολογούμαι γιατί έχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο. Δεν προχώρησα σε απρεπείς εκφράσεις, οι χειρονομίες μου έδωσαν αφορμή για ερμηνείες που δεν ήταν στην πρόθεσή μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...