234
Αριστερά, ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ, δεξιά ο σωσίας του, την ώρα που κλέβει μπίρες από εστιατόριο | Twitter

Καταζητείται στη Βρετανία ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:17
Αριστερά, ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ, δεξιά ο σωσίας του, την ώρα που κλέβει μπίρες από εστιατόριο
|Twitter

Καταζητείται στη Βρετανία ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:17

Οι αστυνομικές αρχές της βρετανικής πόλης Μπλάκπουλ, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook τη φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας ενός εστιατορίου, στην οποία εικονίζεται ένας άνδρας που φεύγει έχοντας κλέψει μία δωδεκάδα μπίρες.

Οι αστυνομικοί, αντί για στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη, είδαν με μεγάλη τους έκπληξη το Facebook να πλημμυρίζει από περιπαικτικά σχόλια που έκαναν λόγο για την καταπληκτική ομοιότητα του κλέφτη μπίρας, με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ, διάσημο παγκοσμίως για τον ρόλο τού «Ρος» στα «Φιλαράκια».

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ στα «Φιλαράκια» παίζει με την κάμερα. Η κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» έναν σωσία του να κλέβει μπίρες σε εστιατόριο της Βρετανίας (NBC)

Κάποιοι μάλιστα, έγιναν ιδιαιτέρως ευρηματικοί, αναφέροντας μερικές από τις πιο γνωστές ατάκες του ιδιόρρυθμου παλαιοντολόγου Ρος Γκέλερ, στο συγκεκριμένο σίριαλ. «Δεν θα έπρεπε να είναι στη δουλειά τέτοια ώρα; Ή μήπως κάνει break;» σχολίασε κάποιος, παίζοντας με τη διάσημη ατάκα του Ρος, όταν είχε χωρίσει από τη Ρέιτσελ (Τζένιφερ Ανιστον): «Δεν ήμασταν μαζί τότε… Κάναμε ένα break».

Αλλοι ανέβασαν βίντεο από τη σειρά, στα οποία ο Ρος λέει ότι ξέρει καράτε και απευθυνόμενοι στους αστυνομικούς έγραψαν: «να προσέχετε, είναι επικίνδυνος!».

Το αστυνομικό τμήμα πάντως, φαίνεται πως εκτίμησε το χιούμορ των χρηστών του Διαδικτύου και λίγο αργότερα απάντησε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις σπιντάτες απαντήσεις σας. Εχοντας κάνει διεξοδική έρευνα, επιβεβαιώσαμε ότι ο Ντέιβιντ Σουίμερ βρισκόταν στην Αμερική εκείνη την ημέρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...