247
Η Ολγα Κεφαλογιάννη στα έδρανα της Βουλής | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ολγα Κεφαλογιάννη έσπευσε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό: «Με ρωτάνε δημοσιογράφοι…»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2020, 13:36
Η Ολγα Κεφαλογιάννη στα έδρανα της Βουλής
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ολγα Κεφαλογιάννη έσπευσε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό: «Με ρωτάνε δημοσιογράφοι…»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2020, 13:36

Η πρώτη σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών βουλευτής της Νέας Δημοκρατία και πρώην υπουργός, Ολγα Κεφαλογιάννη, έσπευσε να σχολιάσει με ανάρτησή της στο Facebook, τις πληροφορίες περί επικείμενου ανασχηματισμού της κυβέρνησης και το κατά πόσο ισχύουν οι φήμες περί επανόδου της στον υπουργικό θώκο. Είναι και αυτός ένας τρόπος, βέβαια, να υπενθυμίσει την παρουσία της, έστω και με γενικολογίες περί πολιτικής, εντολής του ελληνικού λαού, πίστης στην παράταξη κλπ.

«Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού», σημείωσε η κυρία Κεφαλογιάννη για το τυπικό του θέματος, αν και η περίπτωσή της είχε αποτελέσει την πρώτη σύγκρουση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις εσωκομματικές ισορροπίες (ήδη κατά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης το περασμένο καλοκαίρι).

Ως γνωστόν η κυρία Κεφαλογιάννη είχε τότε «απαιτήσει» υπερυπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και τελικά με την απόφαση Μητσοτάκη για χωριστά χαρτοφυλάκια, έμεινε εκτός κυβέρνησης.

Τώρα ίσως να επιστρέψει, αλλά φυσικά «ψαλιδισμένη».

«Περί ανασχηματισμού …

Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε ό,τι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου.

Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού», γράφει στην ανάρτησή της (εδώ) η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...