209
Η 26χρονη Φαμ Τι Τρα | Facebook

Φρίκη στο Εσεξ: «Μαμά πεθαίνω, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2019, 23:10
Η 26χρονη Φαμ Τι Τρα
|Facebook

Φρίκη στο Εσεξ: «Μαμά πεθαίνω, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2019, 23:10

Μια οικογένεια από το Βιετνάμ εκφράζει φόβους πως ανάμεσα στα 39 θύματα που βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό στο Έσεξ, βρίσκεται και η κόρη τους.

Η οικογένεια της Φαμ Τι Τρα δημοσίευσε το συγκλονιστικό τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 26χρονη κόρη τους.

«Συγγνώμη μαμά. Το ταξίδι μου δεν είναι επιτυχημένο. Μαμά, σε αγαπάω πάρα πολύ. Πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω. Συγγνώμη».

Το συγκεκριμένο μήνυμα στάλθηκε 4 ώρες πριν ανακαλυφθεί το φορτηγό του θανάτου, ενώ έκτοτε η Φαμ δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Εκπρόσωπος της πρεσβείας του Βιετνάμ στο Λονδίνο έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια της 26χρονης, η οποία εξέφρασε τους φόβους πως ανάμεσα στα θύματα πρέπει να είναι και η κόρη τους.

Η συνομιλία μάνας και κόρης

Παρότι οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν πως τα 39 πτώματα είναι Κινέζων, δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, η κόρη της είχε ταξιδέψει στην Κίνα, και από εκεί θα έφευγε για το Ηνωμένο Βασίλειο για αναζήτηση καλύτερης ζωής.

Η κοπέλα έφτασε στη Γαλλία αλλά δεν κατάφερε να περάσει στη Βρετανία στις αρχές Οκτωβρίου.

Η αστυνομία την σταμάτησε και την έστειλε πίσω στη Γαλλία. Οι συγγενείς της λένε ότι έκανε και δεύτερη προσπάθεια λίγο πριν χαθούν για πάντα τα ίχνη της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...