273
Στιγμιότυπο από το επεισόδιο όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος | YouTube/makthes

Τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» σε πατσατζίδικο επειδή δεν τους άφησαν να καθίσουν χωρίς πιστοποιητικό

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2022, 09:54
Στιγμιότυπο από το επεισόδιο όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος
|YouTube/makthes

Τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» σε πατσατζίδικο επειδή δεν τους άφησαν να καθίσουν χωρίς πιστοποιητικό

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2022, 09:54

Ζημιές σε γνωστό εστιατόριο-πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ολύμπου, προκάλεσαν δύο άτομα το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, επειδή δεν τους επετράπη να καθίσουν στο κατάστημα καθώς δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ολα άρχισαν όταν δύο ζευγάρια εισήλθαν στο εστιατόριο –προφανώς ύστερα από νυχτερινή τους έξοδο– και οι υπάλληλοι τους ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους. Κατά πληροφορίες, δύο από τους τέσσερις πελάτες δεν είχαν πιστοποιητικό και όταν τους είπαν ότι δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, παρά μόνο με take away, άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν, πριν τελικά αποχωρήσουν.

Το επεισόδιο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι δύο άνδρες επέστρεψαν στο πατσατζίδικο με απειλητικές διαθέσεις, αναποδογυρίζοντας τραπέζια και καρέκλες στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καταστήματος και φωνάζοντας στους εργαζόμενους ότι είναι «η τελευταία τους μέρα».

Μέχρι να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, οι εξαγριωμένοι δράστες «είχαν γίνει καπνός».

Η εισβολή των δύο ανδρών κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ ο ιδιοκτήτης σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

«Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις Αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά», δήλωσε στο makthes.gr ο Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να καθίσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο, γιατί θα μας βρουν» περιέγραψε για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Οπως φαίνεται και στα βίντεο (κάτω), οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία, προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοί μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο, γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται», σημείωσε ο κ. Τσαρούχας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...