354
Ο «Ντίνος» παραδόθηκε τη Δευτέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης | ΙΝΤΙΜΕnews

Δολοφονία Αλκη: Παραδόθηκε ο 12ος της συμμορίας των χούλιγκαν

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2022, 15:10
Ο «Ντίνος» παραδόθηκε τη Δευτέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Δολοφονία Αλκη: Παραδόθηκε ο 12ος της συμμορίας των χούλιγκαν

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2022, 15:10

Στις Αρχές παραδόθηκε και τη Δευτέρα ο 12ος της συμμορίας των χούλιγκαν που καταζητείτο για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκιβιάδη (Αλκη) Καμπανού, πριν από δύο εβδομάδες στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο «Ντίνος», όπως είναι το μικρό του όνομα, που έδωσε στην απολογία του ο 21 ετών συλληφθείς, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, φέρεται να ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας.

Σύμφωνα με το Μega, αναζητείται ένα ακόμη άτομο, με το παρατσούκλι ο «Μεγάλος», ωστόσο ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι με τη σύλληψη του 12ου ολοκληρώθηκε η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της. Όλοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Τώρα πλέον, είναι υπόθεση όλων μαζί, του Κράτους, της Πολιτείας, των αθλητικών παραγόντων, των ίδιων των φιλάθλων να βάλουμε οριστικό τέλος στη βία και το χουλιγκανισμό μέσα και έξω απ’ τα γήπεδα», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν και οι δράστες της επίθεσης οπαδικής βίας σε βάρος ενός 15χρονου στην Παραλία Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ (8) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά (7) ημεδαπούς κι έναν (1) αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...