187
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά της μάνας της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου | ΙΝΤΙΜΕnews

Οταν η μάνα της Γαρυφαλλιάς αγκάλιασε εκείνη της Ελένης Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:06
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά της μάνας της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Οταν η μάνα της Γαρυφαλλιάς αγκάλιασε εκείνη της Ελένης Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:06

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις, λέει το ρητό-κλισέ. Η αγκαλιά όμως που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός έξω από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν γεμάτη από λέξεις, όπως πόνος, οδύνη, συμπόνοια, αγάπη, στήριξη, συμπαράσταση.

Οταν έξω από το δικαστήριο, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, αντίκρισε τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, της κοπέλας που δολοφονήθηκε στα βράχια της Φολεγάνδρου από τον 30χρονο φίλο της, δεν άντεξε και κατέρρευσε στην αγκαλιά της.

Εκεί όμως ήταν και μία ακόμη μάνα που είδε το κορίτσι της να χάνεται από το χέρι του συντρόφου της. Η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατώς Μανωλακέλλη που δολοφονήθηκε στη Λέσβο το 2019 από τον σύζυγό της, με το δύο ετών μωρό τους να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο…

«Αγωνιζόμαστε  για όλες τις κοπέλες που έχουν χάσει άδικα τη ζωή τους, την Καρολάιν, την Γαρυφαλλιά, τη Δώρα…» έλεγε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, και αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε έξω από το Εφετείο, στην αγκαλιά των μανάδων της Ελένης, της Γαρυφαλλιάς και της Ερατώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...