206
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 33χρονου και της 29χρονης στην ανακρίτρια | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Προφυλακιστέοι οι δύο γονείς

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2022, 16:49
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 33χρονου και της 29χρονης στην ανακρίτρια
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Προφυλακιστέοι οι δύο γονείς

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2022, 16:49

Στη φυλακή οδηγούνται η 29χρονη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα και ο 33χρονος σύντροφός της, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους.

Οι δύο τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία με φρικτό τρόπο του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη.

Ο άνδρας και η γυναίκα που κατηγορούνται για το φρικτό έγκλημα οδηγήθηκαν στη 12η ανακρίτρια υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με αρκετό κόσμο να έχει μαζευτεί στο σημείο για να τους αποδοκιμάσει.

Οι δύο σύντροφοι που είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, απολογήθηκαν στη δικαστική λειτουργό για όσα υπέστη ο μικρός Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017 όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει την ζωή του παιδιού της.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...