285
Από την μεταγωγή των συλληφθέντων στα δικασήρια Θεσσαλονίκης | ΙΝΤΙΜEnews

Αρχισαν να μιλούν τα μέλη της συμμορίας: «Εδωσαν» ως δράστη της δολοφονίας του Αλκη τον 21 ετών Ελληνα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2022, 11:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/02/2022 13.40
Από την μεταγωγή των συλληφθέντων στα δικασήρια Θεσσαλονίκης
|ΙΝΤΙΜEnews

Αρχισαν να μιλούν τα μέλη της συμμορίας: «Εδωσαν» ως δράστη της δολοφονίας του Αλκη τον 21 ετών Ελληνα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2022, 11:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/02/2022 13.40

Εναν Ελληνα, 21 ετών, εκ των οκτώ τελευταίων συλληφθέντων για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να κατονομάζουν τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας ως τον δράστη με το δρεπάνι που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 19χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται στο σχετικό ρεπορτάζ της η ΕΡΤ,  οι υπόλοιποι συλληφθέντες «φωτογραφίζουν» ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον συγκεκριμένο νεαρό, ηλικίας 21 ετών.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται DNA και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και κατ’ επέκταση την ταυτοποίηση.

Κατά την ίδια πάντα πηγή, δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της Αστυνομίας τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Μακεδονία», έχουν προκύψει  αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, αλλά και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Αλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας από τη συμμορία των 11.

Κάτω από εντονότατες αποδοκιμασίες  οι εννέα συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου έφθασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια.

«Δολοφόνοι, καθάρματα!» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δικαστήριο και κάποι εξ αυτών επιχείρησαν να κινηθούν προς το μέρος των συλληφθέντων.

Και στους οκτώ που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Ολοι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους, τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή. Μέχρι τότε επέστρεψαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας απολογείται αργότερα, ο 23χρονος που κρατείται ήδη από την περασμένη Τετάρτη και διώκεται για το ίδιο κακούργημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...