171
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα Αργεντινή-Χιλή για το Copa America από τον οποίο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα | REUTERS/Amanda Perobelli

Αποκλεισμός τριών μηνών από την Εθνική Αργεντινής για τον Μέσι λόγω σχολίων

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2019, 14:52
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα Αργεντινή-Χιλή για το Copa America από τον οποίο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα
|REUTERS/Amanda Perobelli

Αποκλεισμός τριών μηνών από την Εθνική Αργεντινής για τον Μέσι λόγω σχολίων

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2019, 14:52

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής Λιονέλ Μέσι αποκλείστηκε για τρεις μήνες από την πειθαρχική επιτροπή της CONMEBOL, της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τη διαιτησία.

Θα κληθεί ακόμη να καταβάλει ποσό 50.000 δολαρίων.

Μετά το τέλος του μικρού τελικού Αργεντινή-Χιλή (2-1) στο Copa America ο Μέσι είχε πει ότι η διαιτησία αλλά και η ομοσπονδία ευνοούσαν τη Βραζιλία ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο, πράγμα που τελικά συνέβη.

Στον ίδιο αγώνα ο Μέσι είχε αποβληθεί μετά την αψιμαχία που είχε με τον Μεδέλ. Για αυτό το συμβάν τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο.

«Αντιμετωπίσαμε έλλειψη σεβασμού κατά τη διάρκεια του Copa America. Ημασταν για περισσότερα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να είμαστε στον τελικό η διαφθορά, οι διαιτητές και όλοι όσοι δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαύσουν το ποδόσφαιρο» είχε δηλώσει μετά τον μικρό τελικό.

Εξαιτίας της απόφασης της CONMEBOL ο Μέσι θα απουσιάσει από τις φιλικές αναμετρήσεις της Eθνικής Αργεντινής με τη Χιλή και το Μεξικο, όπως και από πρώτη την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...