172
Εξοργισμένοι οι παρ' ολίγον φοιτητές υπόσχονται αρνητικές προβλέψεις αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να λειτουργήσει η σχολή | Digital Artwork: Moufanet

Κατάληψη με απειλητικές προβλέψεις έκαναν φοιτητές της σχολής αστρολογίας

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 5 Απριλίου 2017, 15:26
Εξοργισμένοι οι παρ' ολίγον φοιτητές υπόσχονται αρνητικές προβλέψεις αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να λειτουργήσει η σχολή
|Digital Artwork: Moufanet

Κατάληψη με απειλητικές προβλέψεις έκαναν φοιτητές της σχολής αστρολογίας

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 5 Απριλίου 2017, 15:26

Στην αρχή το ινστιτούτο Αστρολογίας πήρε πιστοποίηση από το ειδικό τμήμα του υπουργείου Παιδείας. Στη συνέχεια, ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε η πιστοποίηση ανακλήθηκε. Και τώρα οι φοιτητές της σχολής που έμειναν ξεκρέμαστοι και βλέπουν να χάνεται η ευκαιρία να γίνουν κάποιοι που όλη η χώρα θα υπολήπτεται και θα ακούει με προσοχή, αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υποψήφιων σπουδαστών, η ανάκληση της πιστοποίησης δείχνει ειδική εχθρότητα στον κλάδο των αστρολόγων καθώς όλοι οι άλλοι που ασχολούνται με το μέλλον όπως οι οικονομολόγοι, οι μετεωρολόγοι ή οι γέροντες, αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Πάντως ερωτήματα δημιουργούνται από κάποια συνθήματα, όπως αυτό που λέει ότι «χωρίς άδεια δεν προβλέπουν αξιολόγηση», καθώς αφήνει υποψίες ότι αρχικά η πιστοποίηση δόθηκε με αντάλλαγμα τις ευνοϊκές προβλέψεις για την Οικονομία και το μέλλον της κυβέρνησης.

Ιδιαίτερο πλήγμα από την μη λειτουργία της σχολής φαίνεται ότι δέχθηκε ο κ. Παρασκευόπουλος που είχε προγραμματίσει να συνεργάζεται με τους πιστοποιημένους αποφοίτους ώστε να προβλέπουν με βάση το ζώδιο και τον ωροσκόπο αν μετά την αποφυλάκισή τους θα επαναλάβουν τα εγκλήματά τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News