148
Ο Νίκος Παππάς στην παραλία του ξενοδοχείου ΙΚΙΝ, επιδεικνύει με εθνική υπερηφάνεια την μπλούζα του | Digital Artwork: Moufanet

Φωτογραφία-απάντηση Παππά από Βενεζουέλα με εθνικά υπερήφανο μήνυμα!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 3 Απριλίου 2017, 17:11
Ο Νίκος Παππάς στην παραλία του ξενοδοχείου ΙΚΙΝ, επιδεικνύει με εθνική υπερηφάνεια την μπλούζα του
|Digital Artwork: Moufanet

Φωτογραφία-απάντηση Παππά από Βενεζουέλα με εθνικά υπερήφανο μήνυμα!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 3 Απριλίου 2017, 17:11

Αποστομωτική απάντηση σε όλες τις κακόβουλες υποψίες που εκφράστηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ταξίδι του στην Βενεζουέλα, έδωσε ο Νίκος Παππάς με μια φωτογραφία που αποδεικνύει ότι βρέθηκε εκεί για να ανταλλάξει know how γύρω από ζητήματα εθνικής ανεξαρτησίας.

«Είναι προφανές ότι αν οι σκοποί του ταξιδιού ήταν “σκοτεινοί” όπως αφήνουν να εννοηθεί όσοι συνωμοτούν εναντίον της κυβέρνησης, θα φορούσα μια μπλούζα που να γράφει Siemens» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. «Απόδειξη της αθωότητάς μου είναι ότι ήθελα να κάνω σαφές τόσο στον λιβανέζο επιχειρηματία Χαλίλ, όσο και στο προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχείου ότι είμαστε εθνικά υπερήφανοι Έλληνες που δεν έχουμε ανάγκη καμία off shore γιατί δεν πουλιόμαστε», καταλήγει ο κ. Παππάς στην ανακοίνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μπλούζα με το ίδιο ακριβώς σύνθημα είχε φορέσει το 2010 ο νυν υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος όταν ήταν ακόμα ένας απλός βουλευτής της αντιμνημονιακής Νέας Δημοκρατίας σαν ένδειξη διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη του τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News