Τυρομπαλάκια με γαλοπούλα: η χαρά του λιχούδη
Πολύ ιδιαίτερα πιτάκια! Γεμιστά με γαλοπούλα και φέτα, η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι όλα τα υλικά τα βρίσκεις στο ζυμάρι.
«Νοστιμόμπαλες» τις λέει η Τζέλα και σίγουρα κάτι θα ξέρει. Σε παιδικά πάρτι, στο σχολείο, στο γραφείο, για πρωινό και απογευματινό σνακ, είναι μια λατρεμένη λύση για όλους.
Ο Νίκος τα βάζει έξι-έξι στο μπολάκι του κολατσιού πριν φύγει για τα χωράφια. Οσο για τον χρόνο προετοιμασίας και ψησίματος; Ετοιμα μέχρι να πεις «νοστιμομπαλάκια»!
Υλικά:
-1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% κατσικίσιο
-1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
-1 αυγό
-1 πακέτο αλεύρι φαρίνα (500 γρ.)
-300 γρ. φέτα σπασμένη σε μικρά κομμάτια
-1 πακέτο καπνιστή γαλοπούλα
-λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
-αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News