209
Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Αντιγόνη Ψυχράμη και Λάμπρος Φισφής στα... '80s και σήμερα | COSMOTE

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Flashback» στο κανάλι της COSMOTE

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2022, 20:37
Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Αντιγόνη Ψυχράμη και Λάμπρος Φισφής στα... '80s και σήμερα
|COSMOTE

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Flashback» στο κανάλι της COSMOTE

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2022, 20:37

Πώς φτάσαμε από τα «ουφάδικα» στο gaming από το σπίτι; Πώς μαγειρεύαμε χωρίς να βλέπουμε συνταγές στο YouTube; Πώς διασκέδαζαν οι άνθρωποι στα ’80s και πώς διασκεδάζουν σήμερα;

H νέα κωμική σειρά «Flashback», που μεταφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο την εξέλιξη της σχέσης των ανθρώπων με την τεχνολογία και έχει πρωταγωνιστές τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς, ο κάθε ένας με το δικό του, ξεχωριστό – σατιρικό χιούμορ και τη μοναδική προσωπικότητα, αναλαμβάνουν μέσα από σύντομα επεισόδια να ζωντανέψουν καθημερινές στιγμές της ζωής μας με την τεχνολογία, σε αντιπαραβολή με όσα ζούσαμε στις αρχές των ‘80s, πριν να μπει στη ζωή μας. Μέσα από τα αυτοτελή χιουμοριστικά σκετς, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα κωμικό ταξίδι στο χρόνο και να θυμηθούμε όλους τους λόγους που τα τεχνολογικά επιτεύγματα βελτίωσαν την καθημερινότητα όλων μας, από τα μικρά και τα απλά μέχρι και τα πολύ σημαντικά.

Οι νοσταλγοί των ‘80s μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της COSMOTE να απολαμβάνουν πρώτοι, κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα ένα νέο επεισόδιο.

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Η γνωριμία» είναι ήδη διαθέσιμο: εδώ.

Συντελεστές

Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος, Λάμπρος Φισφής

Επιμέλεια Σεναρίου: Digital Minds

Παραγωγή: Digital Minds

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News