692
Ο «Urban Kipos» μετατρέπει τον κήπο, τη βεράντα ακόμη και την ταράτσα μας, σε πράσινες οάσεις | Praktiker Hellas

Ο «Urban Kipos» της Praktiker φέρνει τη φύση στο σπίτι μας

Avatar Advertorial 17 Απριλίου 2022, 10:42
Ο «Urban Kipos» μετατρέπει τον κήπο, τη βεράντα ακόμη και την ταράτσα μας, σε πράσινες οάσεις
|Praktiker Hellas

Ο «Urban Kipos» της Praktiker φέρνει τη φύση στο σπίτι μας

Avatar Advertorial 17 Απριλίου 2022, 10:42

Στο Praktiker Ελληνικού, σε ένα ολόφρεσκο και ευχάριστο σκηνικό που θυμίζει ανοιξιάτικο Cinema, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas  Δημήτρης Γαλάνης, παρουσίασε τον Urban Kipos by Praktiker. Εναν χώρο γεμάτο έμπνευση, που καλεί όλους μας να διαμορφώσουμε τους πιο κοντινούς μας προορισμούς απόδρασης: τον κήπο, τη βεράντα ακόμη και την ταράτσα μας, σε πράσινες οάσεις! Με κεντρικό μήνυμα «φέρε τη φύση σπίτι σου» ο Urban Kipos by Praktiker, μας προσκαλεί να ζήσουμε καλύτερα έξω… σπίτι μας, ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα, καινοτομίες και όλα τα εφόδια για να χαιρόμαστε το ΕΞΩ. Ολα αυτά, παρέα με τα 4 νέα trends της εταιρίας: το cinema kipos – για υπέροχες εμπειρίες διασκέδασης, το bbq kipos – για να μοιραζόμαστε αξέχαστα bbq με τους αγαπημένους μας, το vertical kipos – για μαγικές κάθετες φυτεύσεις και στους πιο μικρούς χώρους και το kiddos kipos – για μοναδικές περιπέτειες των μικρών μας κηπουρών!

Urban Kipos by Praktiker

Στο πλαίσιο του Urban Kipos, η Praktiker ανανεώνει την υπόσχεσή της να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό και σύμμαχο για τη δημιουργία μοναδικών στιγμών έξω αφού προσφέρει, παράλληλα με όλες τις προϊοντικές επιλογές, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της ομάδας της Kipos Experts που είναι στο πλευρό όλων μας για τη δημιουργία των πιο ονειρεμένων κήπων, βεραντών και ταρατσών.

Cinema Kipos στο Κατάστημα Praktiker Ελληνικού

Παράλληλα, ο κ. Γαλάνης σύστησε το Πρόγραμμα Βιωσιμότητας της Praktiker «Το ΣΠΙΤΙ μας αλλάζει την ΠΟΛΗ», στόχος του οποίου, μέσα από στοχευμένες δράσεις στον πυλώνα του περιβάλλοντος, την πράσινη λειτουργία της εταιρίας αλλά και τη συνολική της συμβολή στο αστικό πράσινο με καινοτομίες που αλλάζουν το σπίτι και προσφέρουν βιώσιμες επιλογές, να βοηθήσει κάθε σπίτι να γίνει μια δεξαμενή οξυγόνου! Ενα καινοτόμο πρόγραμμα που αγκαλιάζει όλα όσα πρεσβεύει η Praktiker Hellas στον τομέα του πράσινου, η οποία αποτελεί ηγέτη του κλάδου σε είδη κήπου, φυτά και προϊόντα εξωτερικού χώρου. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος βιωσιμότητας, ανακοινώθηκε και η έναρξη του «Kiddos Kipos, the school project»: μια πρωτοβουλία που αφορά στα σχολεία της χώρας μας και στο ένα σκέλος της η ομάδα της Praktiker αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή πράσινων αυλών των σχολείων – αρχικά στον Δήμο Αθηναίων, ενώ στο δεύτερο σκέλος διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της εκπαιδευτικό πρόγραμμα γύρω από την κηπουρική, για τη συμμετοχή μικρών μαθητών.

BBQ Kipos

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην Praktiker Hellas, η βιωσιμότητα και η ποιότητα ζωής είναι μία επιλογή ουσίας. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην υιοθέτηση ενός πιο πράσινου επιχειρηματικού μοντέλου που καλύπτει όλο το φάσμα της λειτουργίας μας και της σχέσης με τους πελάτες μας. Προσφέρουμε καινοτομίες που αλλάζουν το σπίτι, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μας να φέρνουμε τη φύση στη ζωή μας με βιώσιμες επιλογές, λειτουργούμε υπεύθυνα μειώνοντας το συνολικό μας ενεργειακό αποτύπωμα και εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας, ενώ η περιβαλλοντική μας υπόσχεση και όλες οι πρωτοβουλίες μας τους καλούν, με απλές κινήσεις στην καθημερινότητά τους, να γίνουν συμμέτοχοι στο να αλλάξουμε την πόλη, ξεκινώντας από το σπίτι μας. Το concept Urban Kipos θα υλοποιηθεί σταδιακά σε όλα τα καταστήματά μας πανελλαδικά».

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις σχετικά με τη σπουδαιότητα του πρασίνου στα σπίτια μας, της ανακύκλωσης αλλά και της προστασίας μας από την κλιματική αλλαγή. Την εκδήλωση τίμησαν με τις ομιλίες τους: ο Δρ. Οικολογίας Φυτών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιτέκτων Τοπίου,  Αντώνης Σκορδίλης, ο οποίος παρουσίασε τα ευρήματα της διεθνούς βιβλιογραφικής μελέτης που εκπόνησε για λογαριασμό της Praktiker, ο  Χάρης Αγγελακόπουλος, εκπροσωπώντας την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και ο Κωνσταντίνος Λιαρίκος, από το WWF Ελλάς. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

Οι Ομιλητές της εκδήλωσης. Από αριστερά προς δεξιά: Ο Κωνσταντίνος Λιαρίκος, από το WWF Ελλάς, η συντονίστρια της εκδήλωσης Κατερίνα Χριστοφιλίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, Δημήτρης Γαλάνης, ο Χάρης Αγγελακόπουλος, εκπρόσωπος την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και ο Δρ. Οικολογίας Φυτών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιτέκτων Τοπίου, Αντώνης Σκορδίλης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News