Τάρτα σφολιάτας με τοματίνια και κασέρι
Τάρτα σφολιάτας με τοματίνια και κασέρι
Τη συνταγή αυτή, την είχα δει στην τηλεόραση πριν κάποια χρόνια. Μου φάνηκε πολύ απλή και νόστιμη. Τα τελευταία χρόνια είναι η αλήθεια ότι έχω στραφεί προς συνταγές εύκολες, γρήγορες, με λίγα υλικά, που υπάρχουν στο σπίτι, αλλά ταυτόχρονα δίνουν ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο αποτέλεσμα!
Δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος για ένα ευφάνταστο γλυκό ή ένα μπελαλίδικο φαγητό με άπειρα υλικά. Χρειαζόμαστε γρήγορες λύσεις χωρίς όμως να ρουτινιάζουμε φτιάχνοντας συνεχώς τα ίδια. Αυτή η τάρτα λοιπόν, καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες. Τα υλικά δεν γινόταν να είναι απλούστερα και ο χρόνος παρασκευής μικρός. Δεν χρειάζεται σχεδόν καμία προετοιμασία. Εχοντας ένα φύλλο σφολιάτας ή ακόμα και κουρού στην κατάψυξη και ένα οποιοδήποτε κίτρινο τυρί, μπορεί να γίνει δική σας!
Παρακάτω σας δίνω τα υλικά ακριβώς, αλλά η τάρτα αυτή «σηκώνει» αλλαγές και παραλλαγές! Προσθέστε και αφαιρέστε ό,τι τραβάει η ψυχή σας χωρίς φόβο… Θα πετύχει.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News