Πίτσες, ριζότι και ζυμαρικά και στα κυρίως ταλιάτα, οζομπούκο, μπιστέκα φιορεντίνα, αλλά και μια ποικιλία ιταλικών αλλαντικών περιλαμβάνει ο κατάλογος του Bella Vespa*, είναι και το όνομά του χαρακτηριστικό οπότε λες να άλλο ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα. Και γιατί όχι όταν μάλιστα φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στη γαστρονομική σκηνή της περιοχής. Να επισημάνω ακόμη ότι τα πιάτα του Βαγγέλη Λεούση ένα άγγιγμα απωανατολίτικο το έχουν, οπότε σε προδιαθέτουν ακόμη πιο ευχάριστα μόλις εμφανίζονται στο τραπέζι. Με τη σαλάτα ενθουσιάστηκα, είναι από τις πιο ωραίες εκδοχές πιάτου με κινόα που έχω δοκιμάσει οπότε ζήτησα αμέσως τη συνταγή από τον νεαρό σεφ και σας την προτείνω.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News