Η σοκολάτα ταιριάζει τέλεια με το μήλο και η βάση της μηλόπιτας ή του κέικ αποκτά υγρή υφή χάρη στο ελαιόλαδο ενώ γίνεται πιο αφράτη αν προσθέσετε λίγο corn flour ή νισεστέ
Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει…)
Αυτή η σοκολατένια μηλόπιτα ή μηλοκέικ, είναι ασυνήθιστη, φτιάχνεται πολύ εύκολα, είναι νόστιμη και έχει υπέροχη υγρή υφή, που λιώνει στο στόμα. Δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε.
Kai gια να γίνει πιο αφράτο το κέικ σας αντί για απλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι για κέικ (cake flour) που θα φτιάξετε στο σπίτι αντικαθιστώντας ένα μέρος από το αλεύρι με άμυλο καλαμποκιού corn flour ή νισεστέ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News