|
Με τον ψαρά Αντώνη Ροκκάκη
Με τον ψαρά Αντώνη Ροκκάκη
Κλίκ εδώ για να δείτε το video
Στο Καστέλι Κισσάμου, λίγο έξω απ' τα Χανιά, συναντήσαμε τον ψαρά Αντώνη Ροκκάκη. Θέμα της συζήτησης η σχέση τιμής – ποιότητας του ψαριού. Ψάρια φρέσκα, κατεψυγμένα, ελληνικά ή ξένα και η χαμένη εμπιστοσύνη του καταναλωτή.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
Γράψτε σχόλιο στο: Με τον ψαρά Αντώνη Ροκκάκη
Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του protagon.gr δεν θα δημοσιεύονται.Το email σας δεν θα εμφανίζεται.