108
Για μεγαλύτερη νοστιμιά βάζουμε στη γέμιση ανάμεικτο κιμά και ψιλοκομμένο λουκάνικο | Μαρίνα Μαυρομάτη

Λαχανοντολμάδες θες; Πίτα θα σου φτιάξω!

Μαρίνα Μαυρομάτη 10 Ιανουαρίου 2020, 11:00
Για μεγαλύτερη νοστιμιά βάζουμε στη γέμιση ανάμεικτο κιμά και ψιλοκομμένο λουκάνικο
|Μαρίνα Μαυρομάτη

Λαχανοντολμάδες θες; Πίτα θα σου φτιάξω!

Μαρίνα Μαυρομάτη 10 Ιανουαρίου 2020, 11:00

Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η προετοιμασία τους θέλει τον χρόνο της.

Έτσι αποφάσισα να φτιάξω τον “τεμπέλικο” αποδομημένο λαχανοντολμά στο ταψί, δηλαδή λάχανο επάνω, λάχανο κάτω και ενδιάμεσα την γέμιση, που βέβαια δεν υπολείπεται σε νοστιμιά. Και όπως το συνηθίζω, έψησα το φαγάκι μου στη γάστρα.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να φτιάξω αυτήν την συνταγή. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ γευστικό και οι δοκιμαστές μου έμειναν πολύ ικανοποιημένοι!

Συνήθως οι λαχνοντολμάδες συνοδεύονται από σάλτσα αυγολέμονο, αλλά καθώς δεν το συμπαθούμε ιδιαίτερα, το παρέλειψα.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...