Μία από τις ανεξήγητες -ακόμη- απουσίες από την ελληνική κουζίνα είναι τα καπνιστά προϊόντα, και δη κρέατα, και δη χοιρινά, τα οποία είναι ελάχιστα.
Αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω την τύχη μου στα χέρια μου και να παρασκευάσω δικό μου χοιρινό καπνιστό, έχοντας μέχρι σήμερα κάνει κάποιες προσπάθειες ελαφρού καπνίσματος σε μπριτζόλες.
Για το κάπνισμα προμηθεύτηκα μια απλή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για απλό ψήσιμο στα κάρβουνα ή και μπάρμπεκιου…
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News